Suyumuzun Özellikleri

 

A. MİKROBİYOLOJİK PARAMETRELERİ

Parametre Birim Değeri
E. coli 250 ml'de 0
Enterokok 250 ml'de 0
Koliform bakteri 250 ml'de 0
P. aeruginosa 250 ml'de 0
Fekal koliform bakteri 250 ml'de 0
Patojen mikroorganizmalar 100 ml'de 0
Redükte eden bakteriler 50 ml'de 0
Patojen stafilokoklar 100 ml'de 0
Koloni Sayısı (22 °C) ml'de 0
Koloni Sayısı (37 °C) ml'de 0
Parazitler 100 ml'de 0
Diğer mikroskobik canlılar 100 ml'de 0

 

 

B. KİMYASAL PARAMETRELER

Akrilamid µg/L T.E.
Antimon µg/L T.E.
Arsenik µg/L 3,4
Benzen µg/L T.E.
Benzo(a)piren µg/L T.E.
Bor µg/L T.E.
Bromat µg/L T.E.
Kadmiyum µg/L T.E.
Krom µg/L T.E.
Bakır µg/L T.E.
Siyanür µg/L T.E.
1,-2-dikloretan µg/L T.E.
Epikloridin µg/L T.E.
Florür µg/L 0,29
Kurşun µg/L T.E.
Civa µg/L T.E.
Nikel µg/L T.E.
Nitrat µg/L T.E.
Nitrit µg/L T.E.
Pestisitler µg/L T.E.
Toplam pestisitler µg/L T.E.
Hidrokarbonatlar µg/L T.E.
Selenyum µg/L T.E.
Tetrakloreten ve trikloreten µg/L T.E.
Toplam Thrihalometanlar µg/L T.E.
Vinil Klorür µg/L T.E.